X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1GB DDR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10K0034
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:34:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16452
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 year Limited - customer carry-in exchange.
Lange productnaam Lenovo 1GB DDR 1GB DDR ECC geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van Lenovo 1GB DDR 1GB DDR ECC geheugenmodule
1GB DDR PC2100 NS (NMS)

Marketingtekst Lenovo 1GB DDR 1GB DDR ECC geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo 1GB DDR 1GB DDR ECC geheugenmodule.
• Test-proven, complete compatibility on supported ThinkPad notebooks
• Meets stringent reliability standards for memory products
• PC2100 Double Data Rate (DDR) Synchronous DRAM (SDRAM)
• Maximum data transfer rate of up to 2100 MB/sec
• 200-pin SODIMM with gold-plated leads
• Serial presence detect/decode functions.
Korte samenvatting Lenovo 1GB DDR 1GB DDR ECC geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Lenovo 1GB DDR 1GB DDR ECC geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lenovo 1GB DDR, 1 GB, DDR, 200-pin SO-DIMM, Goud, 0 - 65 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting Lenovo 1GB DDR 1GB DDR ECC geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo 1GB DDR 1GB DDR ECC geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenovo 1GB DDR. Intern geheugen: 1 GB, Intern geheugentype: DDR, Geheugen form factor: 200-pin SO-DIMM. Breedte: 67,6 mm, Diepte: 31,7 mm, Hoogte: 3,8 mm. Overdrachtssnelheid: 2100 Mbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
1 GB
Intern geheugentype*
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR
Geheugen form factor*
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
200-pin SO-DIMM
CAS-latentie
CAS (Column Address Strobe)-latentiy is de tijd (in clock cycles) die het duurt om de kolom, die gelezen moet worden, in de tabel met gegevens te vinden.
2.5
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Loden behuizing
Goud
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 65°C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
67,6 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
31,7 mm
Hoogte
Hoogte van het product
3,8 mm
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
2100 Mbit/s