X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ETHERJET 10 100 CARDBUS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
09N9855
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:34:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7507
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS:
De korte redactionele beschrijving van Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS
ETHERJET 10 100 CARDBUS ADAPTER CABLE NS (PC)

Marketingtekst Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS.
Need a spare or replacement cable? This cable is identical to the connecting cable shipped with the ThinkPad 10/100 EtherJet CardBus Adapter (08L3147) and the 16/4 Token-Ring CardBus Adapter (34L4801).

Features and Benefits:
• Cable connects with a card-specific 22-pin connector to the 16/4 Token-Ring CardBus Adapter
• A male RJ-45 connector connects to the network
• Two LED's indicating link integrity and transmission activity.
Korte samenvatting Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS:
Deze korte samenvatting van de Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS, 0,217 m, RJ-45 male
Lange samenvatting Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenovo ETHERJET 10 100 CARDBUS. Lengte snoer: 0,217 m. Aansluiting(en): RJ-45 male
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
0,217 m
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ-45 male