X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
09N4226
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:53:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11553
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 year.
Lange productnaam Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE:
De korte redactionele beschrijving van Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE
80GB EIDE HDD 7200RPM NS (MSD)

Marketingtekst Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE.
Your data is your business. Higher capacity drives get your storage tasks done quicker. Hard disk drives that are less full, store data in the fastest and most accessible areas of the drive. Doubling storage capacity is often very inexpensive and can help increase the performance of your system.
Korte samenvatting Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE:
Deze korte samenvatting van de Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE, Ultra-ATA/100, 5 - 55 °C, 8 - 90 procent, 102 x 147 x 26 mm, Microsoft Windows 2000 / Windows 98 / Windows Me / Windows XP
Lange samenvatting Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenovo HARDDISK 80GB ATA/100 EIDE 7200RPM SLIMLINE. Opslagcapaciteit harde schijf: 80 GB, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/100, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Gewicht: 640 g. Afmetingen (BxDxH): 102 x 147 x 26 mm, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000 / Windows 98 / Windows Me / Windows XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
80 GB
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
Ultra-ATA/100
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
9 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,2 ms
Harde schijf, aantal koppen
1
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 55°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
640 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
102 x 147 x 26 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000 / Windows 98 / Windows Me / Windows XP
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Data-overdrachtssnelheid
De maximale snelheid (als de overdracht langer duurt) waarmee data van en naar het apparaat kan worden getransporteerd.
23 MB/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Lenovo 300GB S-ATA 10K RPM
Lenovo 300GB S-ATA 10K RPM
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
43R2031
EUR 305,77
(excl. VAT)
EUR 366,92(incl. VAT)
Lenovo 150GB 2.5' SATA II
Lenovo 150GB 2.5' SATA II
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
43R2030
EUR 48,09
(excl. VAT)
EUR 57,70(incl. VAT)