X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
800031X5
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:34:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5579
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles CD-R 700MB:
De korte redactionele beschrijving van LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles CD-R 700MB
LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles

Marketingtekst LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles CD-R 700MB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles CD-R 700MB.
LightScribe-cd’s zijn nu verkrijgbaar in vijf diepe achtergrondkleuren – rood, oranje, geel, blauw en groen – zodat u uw eigen persoonlijkheid en flair kunt toevoegen aan uw zelfgemaakte labels. De LightScribe-media van LaCie zijn compatibel met LightScribe-cd-/dvd-branders voor het maken van uw eigen laserlabels. Nadat u de gegevens op de schijf hebt opgeslagen, draait u deze gewoon om en brandt u het label direct op de bovenkant. U kunt zo gemakkelijk professionele labels van zijdezeefdrukkwaliteit maken. U gebruikt daarbij uw eigen tekst, foto’s en ontwerpen. Cd-r 52x-schijven kunnen tot 700 MB aan gegevens bevatten.

- Vijf levendige, glimmende achtergrondkleuren;
- Brand zelfgemaakte labels van zeefdrukkwaliteit rechtstreeks op uw cd's;
- Geef uw media-verzamelingen op een leuke en makkelijke manier een indeling op kleur.
Korte samenvatting LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles CD-R 700MB:
Deze korte samenvatting van de LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles CD-R 700MB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles, CD-R
Lange samenvatting LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles CD-R 700MB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles CD-R 700MB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
LaCie LightScribe Color-Background Media 5x10-CD spindles. Soort: CD-R
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort*
Characteristics of the device.
CD-R
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Kenmerken
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Diameter optische disk *
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm