X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
d2 Range Extra Power Supply
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
710199 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
3660619701995
Categorie :
A power supply unit (PSU) converts mains AC to low-voltage regulated DC power for the internal components of a computer.
voedingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 24 feb 2017 21:43:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 31750
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam LaCie d2 Range Extra Power Supply:
De korte redactionele beschrijving van LaCie d2 Range Extra Power Supply
La Cie Power adapter 34W (ACU034A-0512-L1 BLACK)

Marketingtekst LaCie d2 Range Extra Power Supply

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie d2 Range Extra Power Supply.
AC Adapter for Ext. Rem. Disk
Korte samenvatting LaCie d2 Range Extra Power Supply:
Deze korte samenvatting van de LaCie d2 Range Extra Power Supply-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie d2 Range Extra Power Supply, Zwart
Lange samenvatting LaCie d2 Range Extra Power Supply:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie d2 Range Extra Power Supply, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
LaCie d2 Range Extra Power Supply. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Voeding*
34 W
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart