X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1TB Two Big eSATA & USB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
301153EK
Categorie :
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:20:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8693
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam LaCie 1TB Two Big eSATA & USB 1024GB:
De korte redactionele beschrijving van LaCie 1TB Two Big eSATA & USB 1024GB
Two Big eSATA & USB 1TB:RAID-systeem met 2 schijven

Marketingtekst LaCie 1TB Two Big eSATA & USB 1024GB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie 1TB Two Big eSATA & USB 1024GB.
De LaCie Two Big eSATA & USB biedt een enorme opslagcapaciteit in één compact apparaat met 2 schijven en wordt geleverd met de snelste interface, eSATA (SATA II 3GBits) en Hi-Speed USB 2.0, waardoor dit apparaat kan worden aangesloten op vrijwel elke computer. De vereenvoudigde bediening en RAID-selectieknop zorgen voor een simpele installatie en dito gebruik. Kies de opslagmethode die u wilt: Fast (RAID 0), Safe (RAID 1), Big (concatenatie) of JBOD (afzonderlijke schijven). De LaCie Two Big eSATA & USB is compatibel met Windows en Mac, en is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met het bewerken van audio en video, webservers, databases, grafisch ontwerp, enz. Het product is perfect geschikt voor video-editors die grote bestanden willen beschermen met RAID en de snelheid van SATA II nodig hebben.

Voordelen voor de gebruiker:
-Supersnelle SATA II 3Gbits en Hi-Speed USB 2.0;
-RAID 0, RAID 1, concatenatie en JBOD;
-2 ‘hot-swappable’ harde schijven;
-Plug & Play, compact, stil, gebruiksvriendelijk;
Korte samenvatting LaCie 1TB Two Big eSATA & USB 1024GB:
Deze korte samenvatting van de LaCie 1TB Two Big eSATA & USB 1024GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie 1TB Two Big eSATA & USB , 5 - 35 °C, Intel Pentium III 500MHz/ Mac G4, G5 500MHz, Microsoft Windows 2000, Windows XP / Windows Server 2003 / Mac OS 10.4
Lange samenvatting LaCie 1TB Two Big eSATA & USB 1024GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie 1TB Two Big eSATA & USB 1024GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
LaCie 1TB Two Big eSATA & USB . Minimale processor: Intel Pentium III 500MHz/ Mac G4, G5 500MHz, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000, Windows XP / Windows Server 2003 / Mac OS 10.4
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
1024 GB
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
16 MB
Poorten & interfaces
eSATA
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
76 mm
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
245 mm
Hoogte
Hoogte van het product
127 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,5 kg
Overige specificaties
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium III 500MHz/ Mac G4, G5 500MHz
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
10 ms
Drive, overdrachtssnelheid
115 MB/s
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Gbit/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000, Windows XP / Windows Server 2003 / Mac OS 10.4
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
LaCie Two Big eSATA & USB 500GB 500GB
LaCie Two Big eSATA & USB 500GB 500GB
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
301152EK
 — 
LaCie 2TB Two Big eSATA & USB 1TB 2048GB
LaCie 2TB Two Big eSATA & USB 1TB 2048GB
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
301240EK
 —