X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
d2 Rackmount Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
108899
Categorie :
Shelves, arms and other components of racks.
rack-toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:58:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17542
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam LaCie d2 Rackmount Kit Zilver:
De korte redactionele beschrijving van LaCie d2 Rackmount Kit Zilver
d2 Rackmount Kit

Marketingtekst LaCie d2 Rackmount Kit Zilver

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie d2 Rackmount Kit Zilver.
Configureer uw LaCie d2-drives in standaard 19"-apparatuurrekken met deze optionele set voor rekmontage. Deze set maakt een betere ordening van opslagapparaten en een nette combinatie van hardware mogelijk. Er worden twee beugels en één koppelstuk geleverd.

* Er zijn twee sets voor rekmontage vereist als u de Bigger Disk in een rek wilt monteren. Het is niet mogelijk twee Bigger Disks naast elkaar in een rek te monteren. Zij kunnen echter wel boven op elkaar worden gemonteerd in standaard 4U- of 5U-rekken. Het verdient hierbij de voorkeur één lege U aan te houden tussen beide rekken zodat de hitte beter kan worden afgevoerd.
Korte samenvatting LaCie d2 Rackmount Kit Zilver:
Deze korte samenvatting van de LaCie d2 Rackmount Kit Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie d2 Rackmount Kit, Zilver
Lange samenvatting LaCie d2 Rackmount Kit Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie d2 Rackmount Kit Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
LaCie d2 Rackmount Kit. Kleur van het product: Zilver
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver