X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
KYOCERA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
870KLCCS36A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0632983930083
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door KYOCERA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:26:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40834
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN:
De korte redactionele beschrijving van KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN
3 years On-site repair next day

Marketingtekst KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN.
For FS-2000D 30ppm A4 laser printer, FS-2000DN Duplex and Network Ready.
Korte samenvatting KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN:
Deze korte samenvatting van de KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN, 3 jaar, Ter plaatse
Lange samenvatting KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
KYOCERA 3 years On-site repair next day f/ FS-2000D/DN. Aantal jaar: 3 jaar, Soort: Ter plaatse
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Kenmerken
Soort
Characteristics of the device.
Ter plaatse