X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
KYOCERA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
870KLBCE36A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0632983930069
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door KYOCERA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:29:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34115
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP:
De korte redactionele beschrijving van KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP
3 year Exchange on-site warranty

Marketingtekst KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP.
For FS-1116MFP 16ppm A4 ECOSYS multifunctional.
Korte samenvatting KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP:
Deze korte samenvatting van de KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP, 3 jaar, Ter plaatse
Lange samenvatting KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
KYOCERA 3 year Exchange on-site f/ FS-1116MFP. Aantal jaar: 3 jaar, Soort: Ter plaatse
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Kenmerken
Soort
Characteristics of the device.
Ter plaatse