X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
KYOCERA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OL-82
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2BM82070
Categorie :
Components needed to build a printer.
printer- en scannerkits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door KYOCERA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:04:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18478
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam KYOCERA OL-82:
De korte redactionele beschrijving van KYOCERA OL-82
OL-82 Oil Roller Kit

Marketingtekst KYOCERA OL-82

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor KYOCERA OL-82.
- Approx. 25,000 Pages
- For: Kyocera FS-8000
Korte samenvatting KYOCERA OL-82:
Deze korte samenvatting van de KYOCERA OL-82-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
KYOCERA OL-82, FS-8000
Lange samenvatting KYOCERA OL-82:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van KYOCERA OL-82, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
KYOCERA OL-82. Compatibele producten: FS-8000
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Paginaopbrengst voetnoot
Voetnoot m.b.t. de paginaopbrengst in het aantal pagina's A4 bij 5% dekking (standaard). Wanneer er naar afwijkende dekkingspercentages gekeken is, wordt dit aangegeven.
25000
Kenmerken
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
FS-8000