X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
KYOCERA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PF-700 Paper feeder
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1203J43NL0
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0632983007419
Categorie :
Vergroot de invoercapaciteit van uw printer met een extra papierlade, voor minder onderhoud en langer printen.
papierlades & documentinvoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door KYOCERA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:02:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 28364
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam KYOCERA PF-700 Paper feeder:
De korte redactionele beschrijving van KYOCERA PF-700 Paper feeder
PF-700 Paper feeder

Marketingtekst KYOCERA PF-700 Paper feeder

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor KYOCERA PF-700 Paper feeder.
Max. 2 x 500 sheets
Korte samenvatting KYOCERA PF-700 Paper feeder:
Deze korte samenvatting van de KYOCERA PF-700 Paper feeder-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
KYOCERA PF-700 Paper feeder, 60/105, A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R, Letter, Letter-R, Legal, Ledger, Folio, STMT
Lange samenvatting KYOCERA PF-700 Paper feeder:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van KYOCERA PF-700 Paper feeder, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
KYOCERA PF-700 Paper feeder. Ondersteunde gewicht(en) media: 60/105. Ondersteunde mediatypen: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R, Letter, Letter-R, Legal, Ledger, Folio, STMT
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
1000 vel
Kenmerken
Ondersteunde gewicht(en) media
60/105 g/m²
Mediaformaten
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R, Letter, Letter-R, Legal, Ledger, Folio, STMT