X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kodak
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB Cable, Model U-4
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
USBKABEL2004
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kodak: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:46:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19925
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Kodak USB Cable, Model U-4:
De korte redactionele beschrijving van Kodak USB Cable, Model U-4
KODAK USB Cable, Model U-4

Marketingtekst Kodak USB Cable, Model U-4

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kodak USB Cable, Model U-4.
Met deze USB-kabel kunt u uw digitale camera, camerastation of printerstation aansluiten op de USB-poort van uw computer of MACINTOSH, zodat u foto's of andere gegevens kunt overbrengen van de computer naar het aangesloten apparaat, en omgekeerd.
Korte samenvatting Kodak USB Cable, Model U-4:
Deze korte samenvatting van de Kodak USB Cable, Model U-4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kodak USB Cable, Model U-4, 1 m, Zwart
Lange samenvatting Kodak USB Cable, Model U-4:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kodak USB Cable, Model U-4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kodak USB Cable, Model U-4. Lengte snoer: 1 m, Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1 m
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart