X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kingston Technology
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2048MB DataTraveler Elite
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KUSBDTE/2GB
Categorie :
Also known as a USB stick or a USB pen, these are small devices with a USB connector which can be connected to a computer or other electronic device and used to store data.
USB-sticks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kingston Technology: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 mei 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:25:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12603
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-05-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Gegarandeerd - gedurende vijf jaar
Lange productnaam Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive:
De korte redactionele beschrijving van Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive
Data Traveller Elite 2 GB USB flash-drive (2.0 Hi-Speed)

Marketingtekst Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive.
De DataTraveler Elite combineert geavanceerde gegevensbeveiliging met excellente prestaties.

Bescherm ook uw meest gevoelige informatie op Windows-systemen met de DataTraveler Elite, USB 2.0 flash-drive. Sla uw gegevens snel op en neem ze overal mee naartoe. Perfect voor alle soorten bestanden, van multimediapresentaties tot en met bestanden voor technische ondersteuning. De DataTraveler maakt het branden van CD's en stapels diskettes overbodig zonder de bescherming van uw gegevens aan te tasten.

High Performance: de DataTraveler Elite is gebouwd op snelheid en ontworpen om de bandbreedte van de USB 2.0 High-Speed interface volledig te benutten. De DataTraveler Elite transporteert uw gegevens op topsnelheid, met lees- en schrijfsnelheden tot 24 MB/s respectievelijk 14 MB/s.

Geavanceerde beveiliging: een unieke combinatie van hard- en software-gebaseerde beveiliging. Die biedt u perfecte toegangscontrole en data-encryptie op Windows-systemen. Met de DataTraveler Elite TravelerSafe+ software kunt u een specifieke zone met een wachtwoord beveiligen. De gegevens worden dan versleuteld conform de 128-bits Advanced Encryption Standard (AES). Deze hardware-gebaseerde encryptie beschermt uw gegevens onder alle omstandigheden, óók als u uw DataTraveler kwijtraakt.

Met de My Traveler software zet u uw DataTraveler volledig naar uw hand, wat betreft taal maar ook als het gaat om synchronisatie van bestanden op uw PC. En als de BIOS van uw systeem dat ondersteunt, kunt u uw systeem ook vanaf de DataTraveler opstarten. De behuizing van de DataTraveler kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo, zodat die altijd herkenbaar is. Een extra geruststelling is de garantietermijn van vijf jaar, als aanvulling op Kingston's legendarische kwaliteit, service en ondersteuning.
Korte samenvatting Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive:
Deze korte samenvatting van de Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite, 2 GB, USB 2.0, Type-A, 24 MB/s, 14 MB/s, 10 jaar
Lange samenvatting Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kingston Technology 2048MB DataTraveler Elite. Capaciteit: 2 GB, USB-versie: USB 2.0, USB-connector: Type-A
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit*
Capacity of the storage media.
2 GB
USB-versie*
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
USB 2.0
USB-connector*
Type-A
Leessnelheid
The speed at which a device can read data.
24 MB/s
Prestatie
Schrijfsnelheid
Write speed for type of media; expressed in bytes per second
14 MB/s
Databehoud
Het aantal jaar dat de gegevens die op dit medium opgeslagen zijn, behouden blijven.
10 jaar
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 60°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 85°C