X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Keyspan
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 PCI Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KY-PCIUSB2
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Keyspan: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:37:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6046
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 years
Lange productnaam Keyspan USB 2.0 PCI Card interfacekaart/-adapter:
De korte redactionele beschrijving van Keyspan USB 2.0 PCI Card interfacekaart/-adapter
USB 2.0 PCI Card
Korte samenvatting Keyspan USB 2.0 PCI Card interfacekaart/-adapter:
Deze korte samenvatting van de Keyspan USB 2.0 PCI Card interfacekaart/-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Keyspan USB 2.0 PCI Card, PCI, 480 Mbit/s, PC, Mac, Bedraad, Plug-in, Windows 98/Me/2000/XP Mac OS 8.6 +
Lange samenvatting Keyspan USB 2.0 PCI Card interfacekaart/-adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Keyspan USB 2.0 PCI Card interfacekaart/-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Keyspan USB 2.0 PCI Card. Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s, Platform: PC, Mac, Connectiviteitstechnologie: Bedraad
Keyspan USB 2.0 PCI Card Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.