X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Memory Lock With Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DAW-62696
Categorie :
Cable with a locking mechanism already permanently integrated.
kabelsloten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5698
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty.
Lange productnaam Kensington Memory Lock With Cable:
De korte redactionele beschrijving van Kensington Memory Lock With Cable
MemorLock met kabel

Marketingtekst Kensington Memory Lock With Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington Memory Lock With Cable.
-1,80 m Beveiligingskabel met een metalen slot, geleverd met 2 platte genummerde sleutels
-Uitermate geschikt voor het op eenvoudige wijze beveiligen van een CPU door deze tezamen met twee andere apparaten aan dezelfde kabel te koppelen
-Het slot voor de CPU kan op de plaats van een bestaande schroef worden bevestigd. MemoryLock voorkomt het ongewenst openen van het chassis
-Wordt geleverd met 2 bevestigingsplaten (doorsnede 65mm), die op apparatuur of bureau kunnen worden gelijmd en/of geschroefd (onder andere CPU, monitor, printer
-Inclusief superlijm en doekje om het te reinigen
-Een doeltreffend alternatief indien er geen Kensington beveiligingsuitsparing in de apparaten aanwezig is

Korte samenvatting Kensington Memory Lock With Cable:
Deze korte samenvatting van de Kensington Memory Lock With Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington Memory Lock With Cable
Lange samenvatting Kensington Memory Lock With Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington Memory Lock With Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kensington Memory Lock With Cable
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,80 m