X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kensington polssteunen met Duo Gel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
62397
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0735353623971 show
Categorie :
Om RSI of een \'muispols\' te voorkomen (pijnlijk, tintelent gevoel in uw arm(en), pols(en) en hand(en) tijdens en na veel computergebruik) is het belangrijk dat u een ergonomische werkhouding heeft. Een polssteun voor uw muis voorkomt dat u een \'knik\' in uw pols heeft tijdens het gebruik van uw muis. Zo krijgt u minder snel last van een muispols. Een polssteun voor uw toetsenbord moet u juist niet gebruiken tijdens het typen, maar alleen wanneer u even niet typt en uw polsen ergens op wilt laten rusten. Deze steun is bedoeld om te voorkomen dat u uw polsen onnodig gespannen houdt.
polssteunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:15:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 97605
Deze statistiek is gebaseerd op de 66660 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64926 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Unknown
Lange productnaam Kensington Duo Gel Polssteunen:
De korte redactionele beschrijving van Kensington Duo Gel Polssteunen
Duo Gel Polssteunen

Marketingtekst Kensington Duo Gel Polssteunen

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington Duo Gel Polssteunen.
De Duo Gel polssteun heeft dezelfde lengte als een standaard toetsenbord en vormt zich naar uw polsen voor optimale ondersteuning terwijl u typt. Verkrijgbaar in twee stijlvolle duokleuren en voorzien van een ventilatiekanaal om uw handen koel en droog te houden. Met een zacht, makkelijk afwisbaar oppervlak.

- Gelkussen komt overeen met de natuurlijke curve van uw pols en hand zodat u comfortabel kunt werken
- Ventilatiekanaal zorgt dat uw handen koel en droog blijven
Korte samenvatting Kensington Duo Gel Polssteunen:
Deze korte samenvatting van de Kensington Duo Gel Polssteunen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington Kensington polssteunen met Duo Gel, Zwart, Blauw, Gel, Taiwan
Lange samenvatting Kensington Duo Gel Polssteunen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington Duo Gel Polssteunen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kensington Kensington polssteunen met Duo Gel. Kleur van het product: Zwart, Blauw, Materiaal: Gel, Land van herkomst: Taiwan
Kensington Duo Gel Polssteunen polssteunen (62397, 0735353623971)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Blauw
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Gel
Makkelijk schoon te maken
Yes
Land van herkomst
Country where the device is made.
Taiwan
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
710 g
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
132 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
31 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
576 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
840 g
Logistieke gegevens
Breedte van de omdoos
16 cm
Lengte omdoos
59,3 cm
Hoogte van de omdoos
16,2 cm
Gewicht omdoos
3,87 kg
Hoeveelheid per omdoos
4 stuk(s)
GTIN-nummer kartonnen doos (EAN/UPC)
10636638006199
Inhoud van de verpakking
Aantal
The number of products there are.
1