X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
62220
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0085896622208
Categorie :
Neem uw notebook op een veilige, comfortabele en ergonomische manier mee; gebruik een speciaal hiervoor ontworpen tas of koffer!
notebooktassen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:22:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 108508
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslang
Lange productnaam Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm:
De korte redactionele beschrijving van Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm
grondgedachte: Technische prestaties resulteren in comfort en bescherming van computer

Marketingtekst Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm.
Ons idee voor deze tas was simpel. We namen een eersteklas computerdraagtas en gaven deze aan een groep ergonomen. Zij bestudeerden hoe de tas wordt gebruikt en zijn vervolgens gaan nadenken hoe ze van begin tot eind de perfecte tas konden maken. Tijdens het proces hebben ze een paar nieuwe functies toegevoegd: een speciaal gevormde vulling om het gewicht van de laptop dichterbij uw eigen zwaartepunt te brengen en de belasting voor nek en schouder te verminderen. Of een elastische schouderband om de schok te verminderen tijdens het dragen van de laptop. Of speciale draaggrepen om de belasting voor uw handen te verminderen.
Korte samenvatting Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm:
Deze korte samenvatting van de Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm, 39,6 cm (15.6"), Aktetas, Zwart, Nylon, 440 mm, 310 mm
Lange samenvatting Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kensington Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm. Maximumafmetingen schermcompatibiliteit: 39,6 cm (15.6"), Soort: Aktetas, Kleur van het product: Zwart. Breedte: 440 mm, Diepte: 310 mm, Hoogte: 170 mm
Kensington Contour™ laptoptas - 15,6 inch/39,6 cm notebooktassen (62220, 0085896622208)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Maximumafmetingen schermcompatibiliteit*
The maximum screen size which can be used with this product.
39,6 cm (15.6")
Soort*
Characteristics of the device.
Aktetas
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal*
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Nylon
Schouderband
Yes
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
440 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
310 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
170 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,98 kg
Afmetingen notebookvak
360 x 260 x 40 mm