X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15"
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
55482
Categorie :
De weerspiegeling van fel licht in monitoren kan de zichtbaarheid van het beeld sterk verminderen en erg vermoeiend zijn voor uw ogen. Schermfilters kunnen u helpen dit probleem op te lossen en uw beeld weer zichtbaar te maken. Maar helemaal oplossen kunnen ze het nooit; plaats daarom uw monitor bij voorkeur in een hoek van 90 graden met een raam en bevestig eventueel zonneschermen voor de ramen.
schermfilters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7108
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15" is backed by the Kensington Lifetime Warranty.
Lange productnaam Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15":
De korte redactionele beschrijving van Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15"
GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15"

Marketingtekst Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15"

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15".
Optical quality anti-reflective glass reduces ELF/VLF radiation by 98% and glare up to 95%. Improves contrast and sharpens images on the monitor screen.
Korte samenvatting Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15":
Deze korte samenvatting van de Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15"-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15", Fits Monitor Size 12"-15"
Lange samenvatting Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15":
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15", gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kensington GlareMaster® Plus Filter, Flat 12"-15". Compatibiliteit: Fits Monitor Size 12"-15"
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Ergonomie
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Fits Monitor Size 12"-15"