X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pico FM Transmitter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33365EU
Categorie :
Accessories used with MP3/MP4 players such as earphones.
MP3/MP4 speler accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:55:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24499
Deze statistiek is gebaseerd op de 66975 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Kensington Pico FM Transmitter:
De korte redactionele beschrijving van Kensington Pico FM Transmitter
Pico FM Transmitter voor iPod®

Marketingtekst Kensington Pico FM Transmitter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington Pico FM Transmitter.
Kensington introduceert de Pico FM Transmitter voor iPod®, een platte FM-transmitter voor iedere iPod® met dock connector. De vormgeving en mogelijkheden van de Pico sluiten perfect aan op de iPod® nano. Hij speelt muziek van de iPod® af via de radiofunctie van iedere autoradio of stereo-installatie thuis. Kabels, software of aanpassingen van de instellingen zijn hierbij overbodig.

De Pico gebruikt het LCD-scherm van de iPod® om de radiofrequentie weer te geven. Hierdoor is het eenvoudig een radio die in de buurt is in te stellen op dezelfde frequentie. De Pico heeft een scrollwiel aan de zijkant waarmee u zelf een vrije radio-frequentie kunt opzoeken. Ook kunnen twee frequenties standaard ingesteld worden, zodat de radio thuis en in de auto automatisch de muziek van de iPod® ophaalt en afspeelt.

De technologie van de Pico transmitter is zodanig dat deze zo min mogelijk batterijleven van de iPod® gebruikt. Hierdoor is aparte stroomtoevoer overbodig. Hij heeft dezelfde kleur, breedte en diepte als de iPod® nano, maar werkt ook met iedere andere iPod® met een 30-pins dock connector.

De Pico is een erg handig apparaatje waarmee u draadloos uw iPod® op de stereo in de auto en thuis kunt aansluiten, zonder aanpassingen in software of instellingen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is de autoradio- of stereoinstallatie thuis in te stellen op een vrij radiokanaal, hetzelfde kanaal selecteren op de iPod® en op play drukken. Eenvoudiger kan haast niet!
Korte samenvatting Kensington Pico FM Transmitter:
Deze korte samenvatting van de Kensington Pico FM Transmitter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington Pico FM Transmitter, Zwart
Lange samenvatting Kensington Pico FM Transmitter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington Pico FM Transmitter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kensington Pico FM Transmitter. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit*
Systemen waarmee het product samenwerkt.
iPod, iPod mini, iPod video/nano
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart