X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Notebook 70W DC Power Adapter for Apple
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33194EU
Categorie :
A power adapter connects a device into the mains electricity through a plug. They are used with electrical devices that require power but do not contain internal components to derive the required voltage and power from mains power. A power inverter, or inverter, is an electronic device or circuitry that changes direct current (DC) to alternating current (AC).
netvoedingen & inverters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:23:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18027
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple:
De korte redactionele beschrijving van Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple
Notebook 70W DC Power Adapter For Apple

Marketingtekst Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple.
Eigenschappen:
- Voeding en oplader voor in de auto en het vliegtuig.
- Witte adapter, met witte snoeren en witte tips.
- Geschikt voor Apple PowerBook, iBook en iPod (met dock-connector).
- Tot 70% kleiner en lichter (qua volume) dan andere laadapparaten.
- Compleet met gratis iPod tip.
Korte samenvatting Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple:
Deze korte samenvatting van de Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple, Wit, 94 x 17 x 53 mm
Lange samenvatting Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kensington Notebook 70W DC Power Adapter for Apple. Capaciteit: 70 W. Kleur van het product: Wit. Gewicht: 600 g. Afmetingen (BxDxH): 94 x 17 x 53 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Capaciteit
70 W
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
600 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
94 x 17 x 53 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Kensington Notebook 70W AC/DC Power Adapter
Kensington Notebook 70W AC/DC Power Adapter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
33234EU
 — 
Kensington 70W Notebook DC Power Adapter
Kensington 70W Notebook DC Power Adapter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
33195EU
 —