X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SX 2000 Speakers for iPod
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33165UK
Categorie :
A speaker to which a mobile music device such as MP3 player can be directly connected and then used to play the music on the device.
docking luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:08:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11076
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Kensington SX 2000 Speakers for iPod:
De korte redactionele beschrijving van Kensington SX 2000 Speakers for iPod
SX 2000-luidsprekers voor iPod

Marketingtekst Kensington SX 2000 Speakers for iPod

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington SX 2000 Speakers for iPod.
Of het nu thuis of op kantoor is, de Kensington SX 2000 Speakers voor iPod® presteren iets dat andere soortgelijke luidsprekers niet kunnen. Dankzij de geavanceerde SurfaceSound® flat-panelluidsprekertechnologie van NXT geven ze een duidelijk superieure bas en geluidsbalans uit beide zijden van de eenheid. In tegenstelling tot andere soortgelijke luidsprekers hebben zij wel het vermogen om het volume te verhogen zonder verlies van geluidskwaliteit! Info over het universele dock: Het universele dock biedt een enkelvoudige elegante manier om een iPod® via een dock connector aan te sluiten op uw iPod®-accessoire. iPod® past in het universele dock door middel van uitwisselbare opzetstukken die dock adapters worden genoemd.

* SurfaceSound® bidirectionele luidsprekertechnologie van NXT geeft een opmerkelijk geluid uit zowel de voor- als achterzijde van de luidsprekereenheid
* Produceert superieure frequentierespons (betere hoge en lage tonen) bij hogere volumes dan bij soortgelijke luidsprekersystemen
* Past bijna overal--slechts 410 mm breed, 183 mm hoog en maar 99 mm diep.
* Speelt audio af van andere MP3-spelers, computers, enz.*
* Laadt uw iPod® op tijdens het afspelen
* Met goed toegankelijke buttons bestuurt u de functies voor aan/uit en meer/minder volume van uw iPod®
* Het "Made for iPod"-ontwerp oogt goed zowel bij uw iPod® als in de kamer
Korte samenvatting Kensington SX 2000 Speakers for iPod:
Deze korte samenvatting van de Kensington SX 2000 Speakers for iPod-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington SX 2000 Speakers for iPod, Wit, iPod, iPod mini, iPod Nano, iPod video, 410 x 100 x 180 mm
Lange samenvatting Kensington SX 2000 Speakers for iPod:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington SX 2000 Speakers for iPod, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kensington SX 2000 Speakers for iPod. Kleur van het product: Wit. Compatibele producten: iPod, iPod mini, iPod Nano, iPod video, Afmetingen (BxDxH): 410 x 100 x 180 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Audio
Audio-uitgangskanalen*
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
2,0 kanalen
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Overige specificaties
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
iPod, iPod mini, iPod Nano, iPod video
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
410 x 100 x 180 mm