Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega NAS P400m 250GB H-Swap

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NAS P400m 250GB H-Swap
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
32876
Categorie
Op een data-opslag-server kunt u grote hoeveelheden data opslaan. Sluit hem direct aan op uw computer als u hem alleen vanaf uw eigen computer wilt gebruiken, of sluit hem aan op uw lokale netwerk zodat iederen in uw huis/kantoor er gebruik van kan maken. Maak hem eventueel via internet beschikbaar, bijvoorbeeld beveiligd via VPN (als uw netwerk dit ondersteunt) of direct door de juiste NAT instelling in uw router te doen en uw server bijvoorbeeld van een ftp-server voorzien is, als u uw gegevens met de wereld wilt delen.
data-opslag-servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20538
Deze statistiek is gebaseerd op de 69268 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67514 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:16:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Iomega NAS P400m 250GB H-Swap :
De korte redactionele beschrijving van Iomega NAS P400m 250GB H-Swap

250 GB Hot-Swap HDD - NAS 800m/2.0TB
Meer>>>

Iomega NAS P400m 250GB H-Swap

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega NAS P400m 250GB H-Swap.
250 GB Hot-swappable HDD. For Iomega NAS P800m Series 2.0TB.
(Only use disks of the same capacity within same RAID array).
Korte samenvatting Iomega NAS P400m 250GB H-Swap:
Deze korte samenvatting van de Iomega NAS P400m 250GB H-Swap-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega NAS P400m 250GB H-Swap, 250 GB, 7200 RPM, 8 MB
Lange samenvatting Iomega NAS P400m 250GB H-Swap :

Iomega NAS P400m 250GB H-Swap. Capaciteit opslag-drive: 250 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Drive, omvang buffer: 8 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega NAS P400m 250GB H-Swap, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Opslagmedia
Capaciteit opslag-drive *
The amount of data that can be stored on the storage drive.
250 GB
Opslagmedia
Rotatiesnelheid harde schijf
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
X