X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NAS P400m 250GB H-Swap
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
32874
Categorie :
Op een data-opslag-server kunt u grote hoeveelheden data opslaan. Sluit hem direct aan op uw computer als u hem alleen vanaf uw eigen computer wilt gebruiken, of sluit hem aan op uw lokale netwerk zodat iederen in uw huis/kantoor er gebruik van kan maken. Maak hem eventueel via internet beschikbaar, bijvoorbeeld beveiligd via VPN (als uw netwerk dit ondersteunt) of direct door de juiste NAT instelling in uw router te doen en uw server bijvoorbeeld van een ftp-server voorzien is, als u uw gegevens met de wereld wilt delen.
data-opslag-servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:16:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8564
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Iomega NAS P400m 250GB H-Swap:
De korte redactionele beschrijving van Iomega NAS P400m 250GB H-Swap
250 GB Hot-Swap HDD NAS 400m/1.0TB

Marketingtekst Iomega NAS P400m 250GB H-Swap

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega NAS P400m 250GB H-Swap.
250GB, 7200 rpm Hot-Swappable replacement hard disk drive. For use with NAS P400m Series 1.0TB models..
(Only use disks of the same capacity within same RAID array).
Korte samenvatting Iomega NAS P400m 250GB H-Swap:
Deze korte samenvatting van de Iomega NAS P400m 250GB H-Swap-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega NAS P400m 250GB H-Swap, 250 GB, 7200 RPM, 8 MB, 1,09 kg, 220 x 110 x 250 mm
Lange samenvatting Iomega NAS P400m 250GB H-Swap:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega NAS P400m 250GB H-Swap, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Iomega NAS P400m 250GB H-Swap. Capaciteit opslag-drive: 250 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Drive, omvang buffer: 8 MB. Gewicht: 1,09 kg. Afmetingen (BxDxH): 220 x 110 x 250 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Opslagmedia
Capaciteit opslag-drive*
The amount of data that can be stored on the storage drive.
250 GB
Rotatiesnelheid harde schijf
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,09 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
220 x 110 x 250 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Iomega 160 GB Hot-Swap HDD - NAS 400m/640
Iomega 160 GB Hot-Swap HDD - NAS 400m/640
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
32873
 — 
Iomega 80 GB Hot-Swap HDD - NAS P435m
Iomega 80 GB Hot-Swap HDD - NAS P435m
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
32656
 —