X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tape 1600LTO
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
32860
Categorie :
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:14:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9992
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Three year Limited Manufacturer Warranty
Lange productnaam Iomega Tape 1600LTO 100GB tape drive:
De korte redactionele beschrijving van Iomega Tape 1600LTO 100GB tape drive
Iomega Tape 1600LTO

Marketingtekst Iomega Tape 1600LTO 100GB tape drive

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega Tape 1600LTO 100GB tape drive.
LTO-1 Ultrium Drive with 8 x LTO (Ultrium) cartridge capacity.

Backup rate of over 108Gb/hr.

1.6Tb Compressed Capacity.

Includes Computer Associates BrightStor ARCserve 9.0 software.

Simple setup and configuration.

Value-priced automated backup.
Korte samenvatting Iomega Tape 1600LTO 100GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Iomega Tape 1600LTO 100GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega Tape 1600LTO, 100 GB, 200 GB, 1600 GB, 419 x 609 x 84 mm
Lange samenvatting Iomega Tape 1600LTO 100GB tape drive:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega Tape 1600LTO 100GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Iomega Tape 1600LTO. Standaardcapaciteit: 100 GB, Capaciteit met compressie: 200 GB, Totale opslagcapaciteit: 1600 GB. Afmetingen (BxDxH): 419 x 609 x 84 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Opslagmedia
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
100 GB
Capaciteit met compressie*
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
200 GB
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
1600 GB
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
419 x 609 x 84 mm