X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
30033
Categorie :
Blank disks that can store a large amount of data and can be removed from the device e.g CDs, DVDs.
high density disks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 mrt 2016 22:22:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22512
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime warranty
Lange productnaam Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk:
De korte redactionele beschrijving van Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk
Zip Disk 250Mb 4-pack Mac formatted

Marketingtekst Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk.
One 4-pack = 1 GB of memory on four robust Zip disks. Pre-formatted for Mac, but can be re-formatted for either Mac or PC.
Korte samenvatting Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk:
Deze korte samenvatting van de Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk, Mac, ZIP, 101 x 109 x 51 mm
Lange samenvatting Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Iomega Zip Disk 250MB 3.5" Mac 4pk. Formaat: 3.5, Gewicht: 350 g, Afmetingen (BxDxH): 101 x 109 x 51 mm. Formaat: Mac, Soort: ZIP, Standaardcapaciteit: 250 MB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Formaat
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
3.5
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
350 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
101 x 109 x 51 mm
Opslagmedia
Formaat
The format is determined by shape, size, presentation and medium.
Mac
Opslagmedia
Soort
Characteristics of the device.
ZIP
Standaardcapaciteit
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
250 MB
Aantal
The number of products there are.
4
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Iomega Zip disk drives
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Iomega Zip Disk 250MB 3.5" PC 4pk
Iomega Zip Disk 250MB 3.5" PC 4pk
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
30032
 —