X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Inventum
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TURBOX65
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TURBOX65
Categorie :
Apparatus with rotating blades that creates a current of air for cooling or ventilation.
ventilatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Inventum: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:44:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13994
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Inventum TURBOX65 45W ventilator:
De korte redactionele beschrijving van Inventum TURBOX65 45W ventilator
TURBOX65 Boxventilator, 45W

Marketingtekst Inventum TURBOX65 45W ventilator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Inventum TURBOX65 45W ventilator.
- Waaier Ш 30 cm
- 3 luchtsnelheden
- Voorzien van 2 uurs timer
- Windgestuurde roterende louver
Korte samenvatting Inventum TURBOX65 45W ventilator:
Deze korte samenvatting van de Inventum TURBOX65 45W ventilator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Inventum TURBOX65, 45 W
Lange samenvatting Inventum TURBOX65 45W ventilator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Inventum TURBOX65 45W ventilator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Inventum TURBOX65. Typisch stroomverbruik: 45 W
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Typisch stroomverbruik*
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
45 W
Technische details
Diameter *
Distance from one side of a body (circle or sphere) to the other side, measured by a straight line passing through the centre of the body.
30 cm
Aantal snelheidsstanden *
The different speeds that the device can operate at.
3