X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PRO/10GbE SR Server Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PXLA8591SR
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18194
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Intel PRO/10GbE SR Server Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Intel PRO/10GbE SR Server Adapter
Intel® PRO/10GbE SR Server Adapter

Marketingtekst Intel PRO/10GbE SR Server Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel PRO/10GbE SR Server Adapter.
The Intel® PRO/10GbE SR Server Adapter-the industry's second-generation 10 Gigabit Ethernet adapter-enables the fastest Ethernet connectivity available. The Intel PRO/10GbE SR Server Adapter delivers industry-leading performance to bandwidth-intensive applications using a highly integrated PCI-X Intel® 82597EX 133 MHz/64-bit 10GbE controller. High-speed server connectivity-once reserved for costly proprietary technologies such as high-performance computing clusters and grid-based computing-can now be achieved with the industry-standard Intel PRO/10GbE SR Server Adapter.

Cost-effective 10 Gigabit performance on distances up to 300 m.
Highly integrated PCI-X second-generation silicon for high performance.
Smaller form factor with XPAK Optical Transceiver fits in standard server PCI slot.
Korte samenvatting Intel PRO/10GbE SR Server Adapter:
Deze korte samenvatting van de Intel PRO/10GbE SR Server Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel PRO/10GbE SR Server Adapter, Bedraad, PCI, 10000 Mbit/s, Intel 82597EX, 300 m, 9 W
Lange samenvatting Intel PRO/10GbE SR Server Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel PRO/10GbE SR Server Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Intel PRO/10GbE SR Server Adapter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 10000 Mbit/s. Chipset: Intel 82597EX, Maximale afstand: 300 m. Typisch stroomverbruik: 9 W. Beheerprotocollen: WMI & SNMP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10000 Mbit/s
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Netwerk
Chipset
De chipset draagt zorg voor de communicatie tussen processor en de rest van de computer (randapparatuur, geheugen).\n\nMeestal bestaat de chipset uit 2 aparte chips: de Northbridge en de Southbridge. De eerste regelt het snelle verkeer tussen de processor en het geheugen en de grafische kaart (via de AGP). De tweede zorgt voor communicatie met de tragere componenten van de PC: de harde schijven, diskettestations, toetsenbord, USB en de andere slots naast de AGP.
Intel 82597EX
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
300 m
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
9 W
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
WMI & SNMP
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
0,25 MB
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
91 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
168 mm
Certificaten
Certificering
FCC Class A,CE
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000
Microsoft Windows Server 2003
Linux* 2.2.5 ~
Free BSD 1.0.6
Netwerkfuncties
IEEE 10GBase-SR