X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PRO 1000T G+FENet PCI RJ45
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PWLA8390T
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:05:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9609
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45:
De korte redactionele beschrijving van Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45
Intel PRO/1000 Desktop Gigabit Adapter

Marketingtekst Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45.
» Flexible 10/100/1000 connectivity for easy migration
» Optimized for multi-tasking with today's large files and demanding applications
» Give your high performance desktops the bandwidth they need


The Intel PRO/1000 T Desktop Adapter is essential for realizing important productivity gains that are possible in today?s desktop environment, where multiple high-bandwidth applications are open simultaneously and large files are routinely shared. If your plans include upgrading to powerful systems with the Intel Pentium 4 processor and the new Windows XP operating system, then you need desktop connectivity that will help you make the most of them.
Korte samenvatting Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45:
Deze korte samenvatting van de Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45, PCI, 1 Gbit/s, 0 - 55 °C
Lange samenvatting Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Intel PRO 1000T G+FENet PCI RJ45. Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid: 1 Gbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 Gbit/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C