X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PILA8470C3PAK5
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:11:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16103
Deze statistiek is gebaseerd op de 66464 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64733 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime warranty
Lange productnaam Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk:
De korte redactionele beschrijving van Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk
Intel PRO 100 S Server Adapter (10 100Mb) (5 pack)

Marketingtekst Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk.
» Integrated silicon boosts network performance
» Priority Packet II helps prioritize traffic
» Standards-based IP Security support
» Offloads encryption from server to the adapter

The Intel PRO/100 S Server Adapter represents the next generation of Fast Ethernet server
connections. Advanced server features alleviate server bottlenecks and increase uptime, while
accelerated LAN security preserves network performance on IPSec-enabled networks.
Korte samenvatting Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk:
Deze korte samenvatting van de Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk, PCI, 0 - 85 procent
Lange samenvatting Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Intel EthExpr Pro 100 FENet PCI RJ45 f Svr 5pk. Hostinterface: PCI
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,097 Gbit/s
Prestatie
Ethernet-adapter ARK ID
50466
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 85 procent