X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Server Spare FXX350WPSU
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FXX350WPSU
Categorie :
A power supply unit (PSU) converts mains AC to low-voltage regulated DC power for the internal components of a computer.
voedingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:16:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13381
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Intel Server Spare FXX350WPSU:
De korte redactionele beschrijving van Intel Server Spare FXX350WPSU
Server Spare FXX350WPSU

Marketingtekst Intel Server Spare FXX350WPSU

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel Server Spare FXX350WPSU.
Spare 350W power supply unit.
Korte samenvatting Intel Server Spare FXX350WPSU:
Deze korte samenvatting van de Intel Server Spare FXX350WPSU-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel Server Spare FXX350WPSU
Lange samenvatting Intel Server Spare FXX350WPSU:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel Server Spare FXX350WPSU, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Intel Server Spare FXX350WPSU
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Voeding*
350 W