Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Intel® Xeon® Processor 5160 (4M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BX805565160A
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde \'benchmarks\' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27797
Deze statistiek is gebaseerd op de 71911 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 70244 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 jun 2017 12:39:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor :
De korte redactionele beschrijving van Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor

Xeon® Processor 5160 (4M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
Meer>>>

Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor.
Door de beheerbaarheid, beveiliging en flexibiliteit in IT-omgevingen te verbeteren, kunnen virtualisatietechnologieën zoals hardwaregebaseerde Intel® Virtualization Technology (Intel® VT) in combinatie met softwaregebaseerde virtualisatieoplossingen het systeemgebruik maximaliseren dankzij de consolidatie van meerdere omgevingen op één server of pc. Door de software te scheiden van de onderliggende hardware gaat een wereld van nieuwe gebruiksmodellen open waarmee kosten worden gereduceerd, de efficiëntie van het beheer wordt verhoogd, de beveiliging wordt versterkt, en tegelijk uw computerinfrastructuur robuuster wordt gemaakt voor het geval zich een noodsituatie voordoet.

De Intel® 64-architectuur biedt 64-bits verwerking op platforms voor servers, werkstations, desktopcomputers en mobiele apparaten wanneer deze wordt gecombineerd met ondersteunende software. De Intel 64-architectuur verbetert de prestaties door toe te staan dat systemen meer dan 4 GB aan zowel virtueel als fysiek geheugen toewijzen.

Enhanced Intel SpeedStep® Technology is een geavanceerde technologie die zeer hoge prestaties biedt en tegelijk tegemoetkomt aan de energiebesparingsbehoeften van mobiele systemen. Met conventionele Intel SpeedStep Technology worden het voltage en de frequentie achter elkaar naar een hoger of lager niveau geschakeld om in te spelen op de veranderende werklast van de processor.

Execute Disable Bit is hardwaregebaseerde beveiligingsfunctionaliteit die de blootstelling aan virussen en aanvallen met schadelijke code reduceert en voorkomt dat schadelijke software op de server of in het netwerk wordt uitgevoerd en verspreid. Help uw klanten om bedrijfsmiddelen te beschermen en de behoefte aan dure virusgerelateerde reparaties te reduceren door systemen met de ingebouwde Intel Execute Disable Bit samen te stellen.
Korte samenvatting Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor:
Deze korte samenvatting van de Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel Xeon Intel® Xeon® Processor 5160 (4M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB), Intel® Xeon® 5000 reeks, 3 GHz, LGA 771 (Socket J), Server/werkplaats, 65 nm, 64-bit
Lange samenvatting Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor :

Intel Intel® Xeon® Processor 5160 (4M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB), Xeon. Processorfamilie: Intel® Xeon® 5000 reeks, Frequentie van processor: 3 GHz, Processor socket: LGA 771 (Socket J). VID Voltage Range: 1 - 1,5 V. Thermal Design Power (TDP): 80 W, Aantal Processing Die Transistors: 291 M, Processing die grootte: 143 mm². Intel® Virtualization Technology (Intel® VT): VT-x, Cache memory: 4 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel Xeon 5160 3GHz 4MB L2 Box processor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Processor
Processorfamilie *
Intel® Xeon® 5000 reeks
Frequentie van processor *
3 GHz
Aantal processorkernen *
2
Processor socket *
LGA 771 (Socket J)
Component voor *
Server/werkplaats
Processor lithografie *
65 nm
Box *
Yes
Processormodel *
5160
Processor aantal threads *
2
Processor operating modes *
64-bit
Front-side bus processor
1333 MHz
Processorserie
Intel Xeon 5100 series
Processor cache
4 MB
Processor cache type
L2
Compatibele chipsets
Intel 5000P, Intel 5000V, Intel 5000X, Intel 5000Z, Intel 5100, Intel 5400
CPU multiplier (bus/core ratio)
9
FSB Parity
Yes
Bus type
FSB
Codenaam processor
Woodcrest
Geheugen
ECC ondersteund door processor
No
Grafisch
Ingebouwde grafische adapter *
No
Energie
VID Voltage Range
1 - 1,5 V
Kenmerken
Thermal Design Power (TDP) *
80 W
Execute Disable Bit
Yes
Idle States
Yes
Thermal Monitoring Technologies
Yes
Aantal Processing Die Transistors
291 M
Processing die grootte
143 mm²
Aantal Graphics & IMC Die Transistors
291 M
Verpakkingsgrootte processor
37.5
Physical Address Extension (PAE)
Yes
Kenmerken
Ingebouwde opties beschikbaar
Nee
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Intel S5000VSA4DIMMR, S5000VSASASR, S5000XSLSATAR, S5000VSASATAR, S5000PSLROMBR, S5000PALR, S5000VSASCSIR, S5000PSLSASR, S5000PSLSATAR, S5000XALR, S5000XVNSATAR, S5000XVNSASR
Physical Address Extension (PAE)
32 Bit
ARK ID processor
27219
Processor speciale functies
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)
Verbeterde prestaties voor threaded software\nIntel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie) maakt efficiënt gebruik van de processorkracht door verschillende threads op iedere core te laten draaien en de verwerkingssnelheid van de processor te verhogen. Beschikbaar voor Intel® Core™ en Intel® Xeon® processors. Intel HT Technologie helpt om veeleisende applicaties tegelijk te laten draaien, om systemen te beschermen en te beheren en om ruimte voor bedrijfsgroei te maken.
Nee
Intel® Turbo Boost Technology
Hogere prestaties wanneer u het nodig hebt\nIntel® Turbo Boost Technologie 2.0 versnelt de prestaties van de processor en de grafische prestaties door de werkfrequentie te verhogen als er onder de specificatiegrenzen gewerkt wordt. De maximale frequentie varieert afhankelijk van de werklast, hardware, software en de algehele systeemconfiguratie.
Nee
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Ja
Intel® Trusted Execution Technology
Nee
Intel® Enhanced Halt State
Ja
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Ja
Intel® Demand Based Switching
Nee
Intel® 64
Ja
Intel® Virtualization Technology (VT-x)
Ja
Eisen aan de omgeving
Tcase
65 °C
Technische details
Marktsegment
SRV
Processorcache
4096 KB
Producttype
De subcategorie van een product
1
Bandbreedte bus
1333
Type buseenheden
MHz
Voltage processorkern
B2=1.0-1.5, G0=.85-1.5
Productnaam
Intel Xeon 5160 (4M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
Status
End of Life
Merknaam processor
Intel Xeon
Productfamilie
Intel Xeon Processor 5000 Sequence
Overige specificaties
Intel® Virtualization Technology (Intel® VT)
Vereenvoudig de virtualisatie en verminder overheadkosten\nIntel® Virtualization Technologie (Intel® VT) maakt virtualisatie praktisch door prestatieoverheads overbodig te maken, de complexiteit te doen afnemen en de veiligheid te verbeteren met hardware-ondersteuning. Virtualisatie maakt het voor verschillende werklasten mogelijk om een gezamenlijke set hulpmiddelen te delen zodat verschillende werklasten gelijktijdig gebruikt kunnen worden en toch volledig onafhankelijk van elkaar kunnen blijven.
VT-x
Supplementeel SKU
Nee
Cache memory
4 MB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-15
Testseek heeft 2 proffesionele recensies voor Intel Xeon 5160 verzameld, maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%