X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Desktop Board D865PERL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BLKD865PERL
Categorie :
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:24:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18780
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Intel Desktop Board D865PERL:
De korte redactionele beschrijving van Intel Desktop Board D865PERL
Intel® Desktop Board D865PERL, ATX, 800 MHz system bus, DDR 400

Marketingtekst Intel Desktop Board D865PERL

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel Desktop Board D865PERL.
Support for an Intel® Pentium® 4 Extreme Edition processor in an mPGA478 socket with a 800 MHz system bus

Support for an Intel® Pentium® 4 processor in an mPGA478 socket with a 400/533/800 MHz system bus

Support for an Intel® Celeron® D processor in an mPGA478 socket with a 533 MHz system bus

Support for an Intel® Celeron® processor in an mPGA478 socket with a 400 MHz system bus

SoundMAX 4 XL with AudioESP audio subsystem using the Analog Devices AD1985 codec


Korte samenvatting Intel Desktop Board D865PERL:
Deze korte samenvatting van de Intel Desktop Board D865PERL-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel Desktop Board D865PERL, 4 GB, 800 MHz, Intel Pro/1000, ATX, 0, 1, AGP 3.0
Lange samenvatting Intel Desktop Board D865PERL:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel Desktop Board D865PERL, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Intel Desktop Board D865PERL. Maximum intern geheugen: 4 GB. Ondersteuning voor processor FSB: 800 MHz. Netwerkfuncties: Intel Pro/1000. Moederbord form factor: ATX, Soorten RAID: 0, 1. Soort aansluiting (2de) controller: AGP 3.0, Afmetingen (BxDxH): 304.80 x 243.84, Audio-uitgang: SoundMAX 4 XL
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Maximum intern geheugen
The maximum internal memory which is available in the product.
4 GB
Processor
Ondersteuning voor processor FSB
800 MHz
Netwerk
Netwerkfuncties
Intel Pro/1000
Prestatie
Moederbord form factor*
De maat van het moederbord.
ATX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1
Uitbreidingsmodules
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
Five PCI bus add-in card connectors
Overige specificaties
Soort aansluiting (2de) controller
AGP 3.0
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
304,80 x 243,84 mm
Audio-uitgang
The type of audio output that the device produces, and the connector(s).
SoundMAX 4 XL
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Eight USB 2.0 ports
One serial port
One parallel port
Two Serial ATA IDE interfaces with RAID 0 and RAID 1 support
Two Parallel ATA IDE interfaces with UDMA 33, ATA-66/100 support
One diskette drive interface
PS/2* keyboard and mouse ports