X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AXXGBIOMOD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AXXGBIOMOD
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 14:55:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27740
Deze statistiek is gebaseerd op de 66660 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64926 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Intel AXXGBIOMOD Intern Ethernet 1000Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De korte redactionele beschrijving van Intel AXXGBIOMOD Intern Ethernet 1000Mbit/s netwerkkaart & -adapter
Dual Gigabit Ethernet I/O Expansion Module AXXGBIOMOD

Marketingtekst Intel AXXGBIOMOD Intern Ethernet 1000Mbit/s netwerkkaart & -adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel AXXGBIOMOD Intern Ethernet 1000Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Dual Gigabit Ethernet I/O Expansion Module.
Compatible with Intel® Server Board S5000PAL.
Korte samenvatting Intel AXXGBIOMOD Intern Ethernet 1000Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Intel AXXGBIOMOD Intern Ethernet 1000Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel AXXGBIOMOD, Bedraad, Ethernet, 10/100/1000 Mbps, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Groen
Lange samenvatting Intel AXXGBIOMOD Intern Ethernet 1000Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel AXXGBIOMOD Intern Ethernet 1000Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Intel AXXGBIOMOD. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Interface: Ethernet. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 10/100/1000 Mbps. Netwerkstandaard: IEEE 802.3, IEEE 802.3u. Kleur van het product: Groen
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Interface*
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ethernet
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
2
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1000 Mbit/s
Bandbreedte
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10/100/1000 Mbps
Netwerk
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Groen
Prestatie
Ethernet-adapter ARK ID
51233