X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VGA naar componentvideo-adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SP-VESA-ADPT-R
Categorie :
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:19:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 47083
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 90 days
Lange productnaam Infocus VGA naar componentvideo-adapter:
De korte redactionele beschrijving van Infocus VGA naar componentvideo-adapter
VGA naar componentvideo-adapter

Marketingtekst Infocus VGA naar componentvideo-adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus VGA naar componentvideo-adapter.
Component-naar-VGA-adapter, verbindt een componentvideobron zoals een DVD- of Blu-Ray-speler of mediaspeler met de VGA-ingang van een InFocus-beamer.
- Ondersteunt signalen tot 1080i
- Er is nog wel een aparte kabel vereist om connectie te maken tussen de bron en de adapter
- Conform RoHS
Korte samenvatting Infocus VGA naar componentvideo-adapter:
Deze korte samenvatting van de Infocus VGA naar componentvideo-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus VGA naar componentvideo-adapter, VGA, 3 x RCA, Mannelijk/vrouwelijk, Multi kleuren, 1920 x 1080 Pixels
Lange samenvatting Infocus VGA naar componentvideo-adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus VGA naar componentvideo-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus VGA naar componentvideo-adapter. Aansluiting 1: VGA, Aansluiting 2: 3 x RCA, Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk. Kleur van het product: Multi kleuren. Maximum resolutie: 1920 x 1080 Pixels
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
VGA
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
3 x RCA
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Multi kleuren
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Prestatie
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1920 x 1080 Pixels
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
229 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
305 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
127 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
450 g