X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PC Guardian Projector Cable Lock
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SP-LOCK-B
Categorie :
Cable with a locking mechanism already permanently integrated.
kabelsloten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 feb 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 24 sep 2010 12:30:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13545
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-02-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Infocus PC Guardian Projector Cable Lock:
De korte redactionele beschrijving van Infocus PC Guardian Projector Cable Lock
PC Guardian Projector Cable Lock

Marketingtekst Infocus PC Guardian Projector Cable Lock

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus PC Guardian Projector Cable Lock.
One-piece construction expands to fit securely around your InFocus digital display. Multi-strand galvanized steel is PVC coated to 1/4" thick. 6ft/1.8m.

Compatible with LP540/C160, LP600/C170, LP640/C180, LP815/C410, LP820/C420/DP8200X, LP840/DP8400X, LP850/DP8500X
Korte samenvatting Infocus PC Guardian Projector Cable Lock:
Deze korte samenvatting van de Infocus PC Guardian Projector Cable Lock-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus PC Guardian Projector Cable Lock
Lange samenvatting Infocus PC Guardian Projector Cable Lock:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus PC Guardian Projector Cable Lock, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus PC Guardian Projector Cable Lock. Gewicht: 910 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
910 g