X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
M1 naar DVI-D/USB Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SP-DVI-D-R
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0797212686541 show
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 feb 2017 00:31:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 67295
Deze statistiek is gebaseerd op de 66800 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65070 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 90 days
Lange productnaam Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable:
De korte redactionele beschrijving van Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable
M1 naar DVI-D/USB Cable

Marketingtekst Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable.
Sluit de M1-poort op uw digitale InFocus-scherm aan op een DVI-bron. Inclusief USB-aansluiting voor muisbediening op de afstandsbediening en firmware-upgrades.

- Lengte: 2 m
Korte samenvatting Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable:
Deze korte samenvatting van de Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable, Zwart
Lange samenvatting Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus M1 naar DVI-D/USB Cable. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
2 m
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
450 g