X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Long Throw Lens for IN5100 Series, IN42, IN42+, C445, C445+, C500
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LENS-039
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0797212675996
Categorie :
Lenses used in projectors.
projectielenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:22:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 38552
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 90 days
Lange productnaam Infocus LENS-039 projectielens:
De korte redactionele beschrijving van Infocus LENS-039 projectielens
Long Throw Lens for IN5100 Series, IN42, IN42+, C445, C445+, C500

Marketingtekst Infocus LENS-039 projectielens

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus LENS-039 projectielens.
InFocus Long Throw Zoom Lens. Works with the IN5100 Series, IN42, IN42+, C445, C445+, and C500.

- Throw Ratio: 1.9 - 3.9
- FValue: 2.1
- Zoom Ratio: 2.0:1
Korte samenvatting Infocus LENS-039 projectielens:
Deze korte samenvatting van de Infocus LENS-039 projectielens-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus LENS-039, 1,9 - 3,9
Lange samenvatting Infocus LENS-039 projectielens:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus LENS-039 projectielens, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus LENS-039. Diafragma (F-F): 1,9 - 3,9
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Throw ratio
De throw ratio van een projector is de afstand die de projector van het scherm/de muur af moet zijn om een beeld van een bepaalde grootte te geven. Voorbeeld: een projector met een throw ratio van 2:1 (D/W) (D/W staat voor Distance/Width, ofwel Afstand gedeeld door Breedte) moet 2 meter van het scherm staan om een beeld te maken van 1 meter breed.
3.9
Lenssysteem
Diafragma (F-F)
Aperture range of the lens of the camera, expressed in f-stops
1,9 - 3,9