X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LENS-030
Categorie :
Lenses used in projectors.
projectielenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:11:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20359
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom projectielens:
De korte redactionele beschrijving van Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom projectielens
Extra Long Throw

Marketingtekst Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom projectielens

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom projectielens.
Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom
Korte samenvatting Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom projectielens:
Deze korte samenvatting van de Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom projectielens-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom
Lange samenvatting Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom projectielens:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom projectielens, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus Extra Long Throw F/ Screenplay 777 1.50x Zoom
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Zoomverhouding
Measures how much the camera can adjust its focus for distance shots. A 3x zoom ratio changes the camera's focal length by a factor of three, from 35 mm to 105 mm for example.
1.50
Lenssysteem
Throw ratio
De throw ratio van een projector is de afstand die de projector van het scherm/de muur af moet zijn om een beeld van een bepaalde grootte te geven. Voorbeeld: een projector met een throw ratio van 2:1 (D/W) (D/W staat voor Distance/Width, ofwel Afstand gedeeld door Breedte) moet 2 meter van het scherm staan om een beeld te maken van 1 meter breed.
3.6