X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Short Throw Fixed Lens 0.8:1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LENS-022
Categorie :
Lenses used in projectors.
projectielenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:11:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13621
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1 projectielens:
De korte redactionele beschrijving van Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1 projectielens
Short Throw Fixed Lens 0.8:1

Marketingtekst Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1 projectielens

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1 projectielens.
Short throw fixed lens; 0.8:1 (throw distance:image width).
Korte samenvatting Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1 projectielens:
Deze korte samenvatting van de Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1 projectielens-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1
Lange samenvatting Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1 projectielens:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1 projectielens, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus Short Throw Fixed Lens 0.8:1
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Throw ratio
De throw ratio van een projector is de afstand die de projector van het scherm/de muur af moet zijn om een beeld van een bepaalde grootte te geven. Voorbeeld: een projector met een throw ratio van 2:1 (D/W) (D/W staat voor Distance/Width, ofwel Afstand gedeeld door Breedte) moet 2 meter van het scherm staan om een beeld te maken van 1 meter breed.
0.8