X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Optional Lense LENS-020
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LENS-020
Categorie :
Lenses used in projectors.
projectielenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:36:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8632
Deze statistiek is gebaseerd op de 66660 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64926 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Lens changing instructions (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Infocus Optional Lense LENS-020 projectielens:
De korte redactionele beschrijving van Infocus Optional Lense LENS-020 projectielens
LENS-020 - Optional Lense

Marketingtekst Infocus Optional Lense LENS-020 projectielens

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus Optional Lense LENS-020 projectielens.
-Lens type Fixed wide angle.
-Image offset 100% (+/- 5%).
-Projection distance 3.3 - 19.7 ft / 1.0 - 6.0 m.
-F Value f2.3.
-Length 6.69 in / 169.9 mm.
-Net weight 2.64 lb / 1.2 kg.
Korte samenvatting Infocus Optional Lense LENS-020 projectielens:
Deze korte samenvatting van de Infocus Optional Lense LENS-020 projectielens-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus Optional Lense LENS-020
Lange samenvatting Infocus Optional Lense LENS-020 projectielens:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus Optional Lense LENS-020 projectielens, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus Optional Lense LENS-020
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Throw ratio
De throw ratio van een projector is de afstand die de projector van het scherm/de muur af moet zijn om een beeld van een bepaalde grootte te geven. Voorbeeld: een projector met een throw ratio van 2:1 (D/W) (D/W staat voor Distance/Width, ofwel Afstand gedeeld door Breedte) moet 2 meter van het scherm staan om een beeld te maken van 1 meter breed.
1.2
Lenssysteem
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
24,65 mm