X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Lamp for Proxima LS2, LX2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LAMP-019
Categorie :
Lamp which enables a projector (beamer) to project/show images.
projectielampen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:22:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8849
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2:
De korte redactionele beschrijving van Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2
Lamp for Proxima LS2, LX2

Marketingtekst Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2.
Compatible with LS2 and LX2.
Korte samenvatting Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2:
Deze korte samenvatting van de Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2, UHP
Lange samenvatting Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus Lamp for Proxima LS2, LX2. Soort lamp: UHP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort lamp
UHP