X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Infocus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CA-SOFTCASE-01
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CA-CASE-01
Categorie :
Hard or padded cases used for protecting and transporting projectors.
projectorkoffers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Infocus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:33:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 28625
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 90 days from purchase date
Lange productnaam Infocus CA-SOFTCASE-01 projectorkoffer:
De korte redactionele beschrijving van Infocus CA-SOFTCASE-01 projectorkoffer
CA-SOFTCASE-01

Marketingtekst Infocus CA-SOFTCASE-01 projectorkoffer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Infocus CA-SOFTCASE-01 projectorkoffer.
Soft Cases - for projector and cable management

Projector compartment dimensions: 9.8"(W) x 8.6"(H) x 2.6"(D)
Material: Made of 840 Denier Nylon and Professional Leather Look PVC
Korte samenvatting Infocus CA-SOFTCASE-01 projectorkoffer:
Deze korte samenvatting van de Infocus CA-SOFTCASE-01 projectorkoffer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Infocus CA-SOFTCASE-01, 408 g
Lange samenvatting Infocus CA-SOFTCASE-01 projectorkoffer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Infocus CA-SOFTCASE-01 projectorkoffer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Infocus CA-SOFTCASE-01. Gewicht: 408 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Projector compartment
24,9 cm
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
408 g