X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MMM28124
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:13:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4615
Deze statistiek is gebaseerd op de 64862 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63170 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25):
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25)
DVD-R 4,7 Gb 8x spindel Doos 25 stuks.

Marketingtekst Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25).
Sommige dingen die u maakt, zoals een trouwvideo of een fantastisch nieuw softwareprogramma, verdienen het om voor altijd bewaard te worden. Kies Imation DVD-R media om ervoor te zorgen dat uw creatieve meesterwerken niet gewist of veranderd kunnen worden. DVD-R media zijn éénmalig beschrijfbaar, kunnen gebruikt worden voor premastering en zijn ideaal voor het opslaan, archiveren en terughalen van grote hoeveelheden gegevens.

De schrijfsnelheid van de DVD-R media gaat tot 22MB per seconde wat gelijk is aan een CD-R opnamesnelheid van ongeveer 140x. Ideaal voor iedereen die hoge eisen stelt aan zijn data-opslag oplossingen.

- DVD-R schijven zijn compatibel met de meeste DVD-ROM drives en DVD-spelers
- Kan zeven keer zoveel gegevens bevatten als een volledige CD-R
- Doordat de schijven éénmalig beschrijfbaar zijn, worden gegevens permanent opgeslagen
- Uitstekende beeldkwaliteit

- Enorme capaciteit voor het opslaan en terughalen van gegevens
- Hoge opslagdichtheid
- Ideaal voor duurzame gegevensarchivering
Korte samenvatting Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25):
Deze korte samenvatting van de Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25)
Lange samenvatting Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD-R 4,7 GB 8x spindle (25). Standaardcapaciteit: 4,7 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Kenmerken
DVD schrijfsnelheid
8x