X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3490E Cleaning Cartridge Labelled
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L10002000
Categorie :
Materials used for cleaning.
reinigingstapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:42:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6277
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled:
De korte redactionele beschrijving van Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled
Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled

Marketingtekst Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled.
Voor tapeopslagsystemen in netwerken

Het reinigen van koppen en ze efficiënt laten draaien kost tijd en moeite. Met de droge koppenreinigers van Imation kunt u zich die tijd en moeite besparen. Onze reinigers werken volgens een volledig droog procédé. U hoeft alleen maar de Imation Dry Head Cleaning Cartridge in de drive te stoppen. Het proces verloopt geheel automatisch en veel sneller dan bij natte reiniging.
Korte samenvatting Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled:
Deze korte samenvatting van de Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled
Lange samenvatting Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation 3490E Cleaning Cartridge Labelled
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
3590 B, E, H model drives
Technische details
Number of cleanings
100