X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L10000200
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:42:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7439
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled:
De korte redactionele beschrijving van Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled
Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" 250Mb Labelled

Marketingtekst Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled.
Nauwkeurige en betrouwbare back-up op tape

Black Watch™ en Royal Guard™ 3480, 3490E en 3490EL tapecassettes zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de 3480 en 3490 tapestations aan de eisen van uw hoogwaardige computercentrum voldoen. Kies tapecassettes van Imation voor nauwkeurige en betrouwbare back-up op tape en het archiveren van uw gegevens.
Korte samenvatting Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled:
Deze korte samenvatting van de Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled
Lange samenvatting Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2" Labelled. Tape-lengte: 200 m. Totale opslagcapaciteit: 0,25 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Tape-lengte
Tape Length
200 m
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
0,25 GB
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2"
Imation Royal Guard 3480 Cartridge 1/2"
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
40467
EUR 28,30
(excl. VAT)
EUR 32,55(incl. VAT)