X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R 4.7GB 16X
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVD+R16
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:06:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9144
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD+R 4.7GB 16X:
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD+R 4.7GB 16X
DVD+R 4.7GB 16X, 10pk

Marketingtekst Imation DVD+R 4.7GB 16X

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD+R 4.7GB 16X.
With Imation DVD+R discs, you can store literally thousands of digital photographs. Or, store up to two hours of digital video in SP Mode or four hours in EP Mode. The DVD media recording speed of up to 22 MB per second which is equivalent to a CD-R recording speed of ca. 140x. Ideal for anyone requiring data-intensive, high-performance data storage.

Features:
- 4.7GB capacity
- Premium metal azo dye for recording layer
- Holds seven times more data than a full size CD-R
- High-speed recording
- Discs can be read by DVD+RW drives
- Will play back in majority of DVD-ROM drives & DVD Video players
Korte samenvatting Imation DVD+R 4.7GB 16X:
Deze korte samenvatting van de Imation DVD+R 4.7GB 16X-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD+R 4.7GB 16X, 5 - 95 procent
Lange samenvatting Imation DVD+R 4.7GB 16X:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD+R 4.7GB 16X, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD+R 4.7GB 16X. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Opnametijd: 120 min, Reflection rate: 45-85
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Aantal*
The number of products there are.
10
Dikte optische disk
1,2 mm
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Track pitch
0,74 µm
Kenmerken
Reflection rate
45-85
Opnametijd
120 min
DVD schrijfsnelheid
16x
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent