X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73000044777
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:26:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7207
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5):
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5)
DVD-Ram 4,7Gb jewelcase Doos 5 stuks.

Marketingtekst Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5).
DVD-RAM schijven zijn veelzijdig en betrouwbaar. Alle gegevens die opgeslagen zijn op DVD-RAM media zijn op dezelfde manier toegankelijk als bij een hard drive, met drag-and-drop mogelijkheden. Daarnaast zijn DVD-RAM gegevensdragers zeer duurzaam, maken ze weinig geluid en liggen ze stabiel in de drive. U kunt deze schijven duizenden keren herschrijven en uitlezen. U kunt kiezen tussen de eenzijdige verwisselbare schijven van 4,7 GB (type II), de tweezijdige niet-verwisselbare gegevensdrager van 9,4 GB (type I) en de tweezijdige verwisselbare gegevensdrager van 9.4 GB (type 4).

- Herschrijfbaar tot 100,000 keer
- Heldere en nauwkeurige opnamekwaliteit
- Hoge opnamesnelheid
- Grote capaciteit voor gegevensoverdracht
- Verwachte levensduur van meer dan 100 jaar

Krachtige toepassingen:

- Gecombineerde opslag van muziek, video en gegevens
- Overbrengen van videobestanden en grote gegevensbestanden
- Downloaden van grote bestanden vanaf het internet
- Enorme capaciteit voor archivering en back-ups
- Creëren van multimediapresentaties, verkoophulpmiddelen en bedrijfscommunicatie
- Opslag en uitwisseling via de desktop
Korte samenvatting Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5):
Deze korte samenvatting van de Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5)
Lange samenvatting Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD-Ram 4,7Gb jewelcase (5). Standaardcapaciteit: 4,7 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB