X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pivot Flash Drive - 256MB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73000008281
Categorie :
Also known as a USB stick or a USB pen, these are small devices with a USB connector which can be connected to a computer or other electronic device and used to store data.
USB-sticks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:43:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11702
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Vijf jaar
Lange productnaam Imation Pivot Flash Drive - 256MB 0.256GB USB 2.0 Type-A USB flash drive:
De korte redactionele beschrijving van Imation Pivot Flash Drive - 256MB 0.256GB USB 2.0 Type-A USB flash drive
Pivot Flash Drive - 256MB

Marketingtekst Imation Pivot Flash Drive - 256MB 0.256GB USB 2.0 Type-A USB flash drive

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Pivot Flash Drive - 256MB 0.256GB USB 2.0 Type-A USB flash drive.
De Imation Pivot Flash Drive wordt gekenmerkt door verbeterde duurzaamheid en maximale veiligheid en is daarmee de ideale oplossing voor de reizende zakenman en –vrouw van vandaag.
Met zijn innovatieve knipmesontwerp en sterke met rubber kapje, beschermt deze compacte drive belangrijke bestanden en applicaties tegen beschadiging terwijl u onderweg bent.

De drive is gemakkelijk in gebruik en heeft geavanceerde beveiligingssoftware met 128-bit AES-encryptie waardoor hij gevoelige gegevens perfect beschermt. Zakenmensen die veel op reis zijn, kunnen op de Imation Pivot Flash Drive vertrouwen als de sterke veilige oplossing voor mobiele gegevensopslag.

Kenmerken:
- Waterbestendig kapje.
- Geïntegreerde draaidop die u niet verliezen kan.
- Geavanceerde, downloadbare beveiligingssoftware.
- Wachtwoordbescherming.
- 128-bit bestandsencryptie.
- Met sleutelringclip.
Korte samenvatting Imation Pivot Flash Drive - 256MB 0.256GB USB 2.0 Type-A USB flash drive:
Deze korte samenvatting van de Imation Pivot Flash Drive - 256MB 0.256GB USB 2.0 Type-A USB flash drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Pivot Flash Drive - 256MB, USB 2.0, Type-A, 128-bit AES, Windows 98SE/2000/Me/XP Mac Mac OS 9.0 + Linux 2.4.2 +
Lange samenvatting Imation Pivot Flash Drive - 256MB 0.256GB USB 2.0 Type-A USB flash drive:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Pivot Flash Drive - 256MB 0.256GB USB 2.0 Type-A USB flash drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Pivot Flash Drive - 256MB. Capaciteit: 0,256 GB, USB-versie: USB 2.0, USB-connector: Type-A. Gewicht: 13 g. Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE/2000/Me/XP Mac Mac OS 9.0 + Linux 2.4.2 +
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit*
Capacity of the storage media.
0,256 GB
USB-versie*
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
USB 2.0
USB-connector*
Type-A
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit AES
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
13 g
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/2000/Me/XP
Mac Mac OS 9.0 +
Linux 2.4.2 +
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation Pivot Flash Drive - 2GB 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive
Imation Pivot Flash Drive - 2GB 2GB USB 2.0 Type-A USB flash drive
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
73000008315
 — 
Imation Pivot Flash Drive - 4GB 4GB USB flash drive
Imation Pivot Flash Drive - 4GB 4GB USB flash drive
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
73000008323
 —