X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB Flash 2.0 Drive 2 Gb
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73000005584
Categorie :
Also known as a USB stick or a USB pen, these are small devices with a USB connector which can be connected to a computer or other electronic device and used to store data.
USB-sticks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 03 dec 2016 11:39:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15731
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb 2GB USB flash drive:
De korte redactionele beschrijving van Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb 2GB USB flash drive
Imation Flash Drive Swivel 2Gb USB

Marketingtekst Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb 2GB USB flash drive

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb 2GB USB flash drive.
Het is niet meer nodig om je laptop mee te slepen voor het meenemen en uitwisselen van digitale gegevens. Steek eenvoudigweg de Imation USB 2.0 Flash Drive in de USB uitgang van uw computer en download of save de files die u nodig heeft met extreem hoge snelheid.

Met deze unieke lichtgewicht drive kan bijna elke vorm van digitale informatie zoals foto's, video en audio clips eenvoudig uitgewisseld en opgeslagen worden. Het is ideaal voor zakenmensen die veel vanuit vliegtuigen en hotels werken, fotografen die fotos onmiddelijk willen opslaan of studenten die een handige en gemakkelijke manier nodig hebben om hun werkstukken en notities op te slaan.

Om oneigenlijk gebruik of onbedoelde verwijdering van files te voorkomen biedt de drive een optionele paswoord beveiliging en locking functionaliteit. Partitioning software stelt u in staat om op de drive beveiligde en openbare gebieden te creëren. Voor werk of privé; de Imation USB 2.0 Flash Drive is de minuscule, krachtige, hoge capaciteit drive die u zeker moet zien om het te geloven.

Eigenschappen:

- Scharnierend beschermkapje dat je niet kan verliezen.
- 100.000 write cycles.
- Handig halsbandje inbegrepen.
- Beschikbare capaciteiten van 128MB tot 2GB.
Korte samenvatting Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb 2GB USB flash drive:
Deze korte samenvatting van de Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb 2GB USB flash drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb, - Windows ME, 2000, XP, CE 3.0 of hoger – geen software nodig;
Lange samenvatting Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb 2GB USB flash drive:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb 2GB USB flash drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation USB Flash 2.0 Drive 2 Gb. Capaciteit: 2 GB, Leessnelheid: 8 MB/s, Schrijfsnelheid: 7 MB/s. Gewicht: 28,4 g. Compatibele besturingssystemen: - Windows ME, 2000, XP, CE 3.0 of hoger – geen software nodig;
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit*
Capacity of the storage media.
2 GB
Leessnelheid
The speed at which a device can read data.
8 MB/s
Schrijfsnelheid
Write speed for type of media; expressed in bytes per second
7 MB/s
Databehoud
Het aantal jaar dat de gegevens die op dit medium opgeslagen zijn, behouden blijven.
10 jaar
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
28.4 g
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
- Windows ME, 2000, XP, CE 3.0 of hoger – geen software nodig;
- Windows 98SE – driver noodzakelijk;
- Macintosh OS 9.0 en OS X – geen software nodig;
- LINUX 2.4 of hoger – geen software nodig.