X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 90min/800Mb (10)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73000004926
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 09:28:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6279
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-R 90min/800Mb (10):
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-R 90min/800Mb (10)
CD-R 90MIN 800MB MULTISPEED 10PK

Marketingtekst Imation CD-R 90min/800Mb (10)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-R 90min/800Mb (10).
Met Imation CD-R discs kan nu tot 800MB data of 90 minuten muziek naar voorkeur opgeslagen worden. Imation CD-R’s zijn de optimale media doordat ze makkelijk te distribueren zijn, alom gebruikt worden en mogelijkheden voor archivering bieden.

- Tot 800MB / 90 minuten opnametijd
- 90 Minuten bereikt door smallere track pitch
- Kan beschreven worden door de meeste beschikbare drives/branders en gelezen door de meeste CD-R, CD-RW en CD-ROM drives
- Snelle opnametijd—maak een CD in minder dan 4 minuten tijd met 32x media
- Hoge capaciteit
- Lage uitval
- Permanente opslag van gegevens die niet per ongeluk gewist of overschreven kunnen worden
- Deze disc ondersteund alleen Disc-At-Once (DAO) recording

Toepassingen:

- Digitale Audio mastering, archivering en demos
- Multimedia productie en opname
- Opslag van documenten & digitale afbeeldingen
- Computer data backup & archivering
Korte samenvatting Imation CD-R 90min/800Mb (10):
Deze korte samenvatting van de Imation CD-R 90min/800Mb (10)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-R 90min/800Mb (10), 5 - 60 procent, -5 - 30 °C
Lange samenvatting Imation CD-R 90min/800Mb (10):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-R 90min/800Mb (10), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-R 90min/800Mb (10). Standaardcapaciteit: 800 MB, Schrijfsnelheid CD: 32x, Opnametijd: 90 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
800 MB
Aantal*
The number of products there are.
10
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
Dikte optische disk
1,2 mm
Kenmerken
Opnametijd
90 min
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 60 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 30°C